Jeden z najlepších a zároveň najprehliadanejších seriálov súčasnosti už čoskoro pokračuje svojou treťou sériou. Tvorcovia For All Mankind v nej poriadne dupli na plyn, začínajú sa totiž vesmírne závody o kolonizáciu Marsu.

For All Mankind je exkluzívnym seriálom z produkcie Apple TV+, ktorý sa odohráva v Amerike 70. a 80. rokov. Rozpovedá alternatívnu históriu, v ktorej Spojené štáty a Sovietsky zväz počas Studenej vojny vedú preteky v kolonizácii vesmíru, no navrch v nej majú Sovieti. Dva vyspelé vesmírne programy tak bojujú o prvenstvo vo vybudovaní vesmírnej základne na Mesiaci a spojazdnenie ťažby nerastných zdrojov vo vesmíre.

Seriál sa minulý rok dočkal vynikajúcej druhej série, ktorá opäť zaznamenala výborné prijatie a vyslúžila si aj niekoľko nominácií za najlepší dramatický seriál roka.

Apple je odhodlaný vo vysokej kvalite pokračovať aj naďalej a predstavuje vôbec prvú upútavku k prichádzajúcej tretej sezóne.

Nové epizódy sa, na rozdiel od predchodcov, nebudú zameriavať na Mesiac, ale predstavia tri vesmírne výpravy so zámerom kolonizovať Mars. Rivalitu medzi NASA a Sovietskym zväzom tentokrát vystupňuje súkromná spoločnosť v rukách excentrického vizionára a miliardára Deva Ayesa, odhodlaná pripísať si významné historické prvenstvo.

Prvá upútavka okrem sľubnej zápletky a prvotriednych efektov odhaľuje aj dátum premiéry, ktorý je na Apple TV+ stanovený už na 10. júna.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú