Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

John Wick, ktorý je prezývaný ako „Baba Jaga“, sa nezastaví pred ničím. Keanu Reeves sa vo štvrtom pokračovaní filmovej série vyberie do Paríža, Berlína či dokonca Japonska, aby si svoje sily zmeral s najmocnejšími hráčmi podsvetia. Jeho hlavným a jediným cieľom je získať naspäť svoju slobodu. Téme sa venoval portál Variety.

Nový film s názvom John Wick: Kapitola 4 sa odhaľuje v ďalšom, tentokrát už poslednom traileri. Vidieť v ňom môžeš množstvo akcie, súbojov, automobilových naháňačiek a tiež psa, ktorý Wickovi zachraňuje život.

V snahe poraziť Najvyššiu radu bude Wick čeliť novému nepriateľovi, ktorý má svojich nebezpečných spojencov po celom svete. Všetko sa to ešte skomplikuje, keď sa ukáže, že zo starých priateľov sa stávajú nepriatelia.

Režisér filmu Chad Stahelski prezradil, že štvrté pokračovanie bude doposiaľ tým najdlhším. Nová „kapitola“ by sa mala zamerať na mytológiu hotela Continental, ktorý sa stal stredobodom celej série.

V novom filme sa samozrejme môžeš tešiť aj na zaujímavé herecké obsadenie. Objavia sa v ňom mená ako Bill Skarsgård, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Lance Reddick, Rina Sawayama a ďalší.

John Wick: Kapitola 4 bude mať svoju premiéru v kinách už 24. marca 2023.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú