Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Máme adepta na najlepší film tohto roku? Nový trailer od Netflixu oficiálne odhaľuje pripravovaný film The Irishman, ktorý je doslova nabitý známymi hereckými osobnosťami. V hlavnej úlohe si zahrá nestarnúci Robert De Niro, ktorý je momentálne vo svojej najlepšej forme – píše Engadget.

Film The Irishman sa na Netflix dostane už 27. novembra a vďaka spojeniu Netflixu a hercami ako Robert De Niro, Al Pacino či Joe Pesci ide o jedného z horúcich adeptov na najlepší film tohto roku. Jeho premiéra však bude už 1. novembra v New Yorku a Los Angeles, pričom o týždeň neskôr sa objaví v kinách – píše CNN. Viacerí herci pritom spoločne s režisérom Scorsese už pracovali a vzájomne sa poznajú, takže je zaručená aj dokonalá chémia medzi obsadením.

Na priloženom trailery môžeš vidieť jednotlivé snímky z filmu a nechýbajú ani detailné zábery na všetky hlavné postavy. Počas sledovania filmu navyše bude zobrazený prechod De Nira (ako Frank Sheeran) od jeho mladosti v období vojny, neskôr v strednom veku pri budovaní kariéry, až nakoniec ako osemdesiatnik na vrchole svojej kariéry.

Zdroj: Engadget, CNN

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú