Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Sci-fi seriál Altered Carbon z produkcie Netflixu, nominovaný aj na ocenenia Emmy, konečne prichádza na obrazovky s pokračovaním. Druhá séria štartuje už 27. februára, informuje portál Engadget.

Sci-fi dráma odohrávajúca sa v kyberpunkovom svete získala na portáloch IMDb a CSFD hodnotenie 81 %, takže ak si prvú sériu, ktorá vyšla už pred dvomi rokmi nevidel a zvažuješ, či si ju pozrieť, smelo do toho. O jej kvalitu sa rozhodne báť nemusíš.

V druhej sérii má stvárňovať hlavnú postavu Takeshiho Kovacsa herec Anthony Mackie, no pointa rozpracovaného príbehu by sa meniť nemala. Takeshi bude aj v druhej sérii pátrať po svojej stratenej láske Quellcrist Falconer a zároveň sa snaží vyriešiť sériu vrážd z prvých epizód. Postupom času však zistí, že oba jeho ciele sú navzájom prepojené.

K druhej sérii zatiaľ Netflix neposkytol žiadny trailer, no na oživenie príbehu si zatiaľ môžeš pozrieť 10 epizód z prvej série. Už 27. februára nám Netflix nadelí pokračovanie v podobe ďalších 8 dielov tohto seriálu.

Zdroj: Engadget, CSFD

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú