Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Dramatický sci-fi seriál Snowpiercer sa vráti s 3. sériou na televízne obrazovky už v januári 2022. Populárny seriál, ktorého práva odkúpil Netflix od spoločnosti TNT, by mal mať premiéru 25. januára a ďalšie časti budú postupne uvádzané na týždennej báze.

Seriál je založený na motívoch kultového filmu z roku 2013 v réžii Joon-Ho Bonga, pričom motívom príbehu sú poslední ľudia na zamrznutej planéte, ktorí v obrovskom vlaku krúžia po celej zemeguli a snažia sa bok po boku prežiť v krehkej rovnováhe. V hlavných a vedľajších úlohách sa vtedy predstavili hviezdne mená ako Chris Evans, Tilda Swinton, John Hurt a Ed Harris.

3. séria seriálového spracovania Snowpiercer bola potvrdená ešte tesne pred vydaním predošlej série. Najnovšia séria by mala divákom a fanúšikom poskytnúť odpovede, čo sa stalo s hrdinami po veľkolepom a výbušnom finále 2. série.

Tvorcovia sa už dávnejšie vyjadrili, že sa vráti v pokračovaní aj jedna z najväčších hviezd seriálu, Jennifer Connely. Zdá sa, že Netflix a TNT majú s úspešným seriálom stále veľké plány, keď v júli tohto roka boli dokonca oznámené práce aj na štvrtej sezóne.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú