Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Už v pondelok Xiaomi oficiálne predstaví novú vlajkovú loď Mi 11. Ako upozornil portál GizChina, na internet sa dostala fotografia balenia novinky, ktorá naznačuje jednu veľmi podstatnú vec, o ktorej sa doteraz v spojitosti so Xiaomi príliš nehovorilo.

Aktualizácia 12:15:

Po prvotnom úniku balenia nadchádzajúcej vlajkovej lode Xiaomi Mi 11 portál GizChina upozornil na nové informácie, ktoré čínsky gigant oficiálne zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti Weibo.

Xiaomi v príspevku oznámilo, že Mi 11 dostane „nové a tenké balenie“, z ktorého sa spoločnosť rozhodla odstrániť nabíjací adaptér z enviromentálnych dôvodov.

Zobraziť celú galériu (2)
GizChina / Weibo / @xiaomishouji

Spoločnosť si však pre zákazníkov pripravila istý „kompenzačný plán“, ktorým sa toto rozhodnutie nebude páčiť. Tomu sa spolu s enviromentálnymi dôvodmi chystá venovať na pondelkovej konferencii.

Pôvodný článok:

Na fotografii, ktorú zverejnil uznávaný leaker DigitalChatStation, môžeme vidieť porovnanie balení nového Xiaomi Mi 11 a iPhonu 12. Obsah balenia priamo ukázaný nie je, no hrúbka oboch krabíc je takmer identická, čo môže značiť podstatnú „inováciu“.

Na základe tohto porovnania sa totiž mnohí začali domnievať, že Mi 11 podobne ako nové iPhony nebude disponovať nabíjacím adaptérom v balení. Vďaka absencii nabíjacieho adaptéru totiž mohla byť krabica od nových iPhonov 12 tak tenká.

Takýto krok by bol pre fanúšikov Xiaomi poriadnym prekvapením, nakoľko sa o odstránení nabíjačky z balenia v spojitosti so Xiaomi príliš nehovorilo. Ako informuje Gizmochina, výrobcovia smartfónov však často nasledujú trendy, ktoré nastaví práve Apple. Koniec koncov, Xiaomi sa netají tým, že sa mu Apple ako taký páči a práve od americkej firmy sa v mnohých smeroch inšpiruje, preto by bol krok s odstránením nabíjačky do istej mieri aj pochopiteľný.

Zdroj: GizChina, GizmoChina

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú