Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Taiwanský portál DigiTimes prišiel so zaujímavou správou ohľadom iPhonu 12. Nadchádzajúca séria smartfónov s logom nahryznutého jablka by mala podľa týchto informácií prísť v úplne novom farebnom prevedení „Dark blue“, čiže v tmavomodrom vyhotovení.

Informácie o novom farebnom prevedení sa začali šíriť už v januári a ako informuje portál MacRumors, popredný leaker Max Weinbach ešte začiatkom roka naznačoval, že nová generácia príde aj vo farebnom prevedení „navy blue“.

Terajšia správa tak potvrdzuje, že nové modely zrejme naozaj prídu s farbou v odtieňoch modrej. Toto farebné prevedenie by pritom malo nahradiť odtieň Midnight Green, ktorý predstavila generácia iPhonov 11 Pro (nebola k dispozícii pre lacný iPhone 11).

EverythingApplePro/YouTube

Staršie úniky však naznačujú aj dostupnosť „divokejších“ farieb ako fialová, oranžová či bledo-modrá. Správa z taiwanského portálu ďalej odhaľuje, že Apple očakáva do konca roka predaje v počte 63 až 68 miliónov kusov. Tieto očakávania sú v priemere o 5 miliónov kusov nižšie, než pri minuloročnom iPhone 11.

Všetky informácie a úniky o sérii iPhone 12 sledujeme deň čo deň v tomto rozsiahlom článku

Zdroj: DigiTimes, MacRumors

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú