Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Po vydaní nového smartfónu prídu na rad mnohé testovania, ktoré majú odhaliť jeho vylepšené vlastnosti, ale aj porovnanie s konkurenciou. Inak tomu nie je ani v prípade nového prémiového iPhonu. Tentokrát si iPhone 11 Pro zmeral sily v tomto testovaní s novým Google Pixel 4 XL, ktorý však výsledkami mohol mnohých prekvapiť. Rýchlostný test priniesol YouTube kanál PhoneBuff.

Rýchlostné testy pozná takmer každý fanúšik smartfónov. Toto porovnanie totiž dokáže poskytnúť náhľad na to, ako si smartfóny počínajú pri reálnom používaní a otváraní aplikácií. V novom súboji sa proti sebe ocitli dvaja veľkí konkurenti od Apple a Google, ktorí sa snažili uspieť v speedteste a získať čo najkratší čas. Prezradíme však, že iPhone 11 Pro si získal náskok už pri otváraní aplikácie Word.

Oba smartfóny sú vybavené odlišným hardvérom, no v oboch prípadoch nájdeme výkonné procesory, ktoré im majú dodať dostatok výkonu. Súboj však mohol vyhrať iba jeden z nich a v tomto prípade ukázal iPhone 11 Pro znova svoj poriadny výkon, keď prekonal prémiový Pixel 4 XL s rozdielom niekoľkých sekúnd pri otváraní aplikácií, ale aj pri testovaní multitaskingu.

Zdroj: PhoneBuff/YouTube

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú