Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Počas premiéry nových iPhonov sme sa nedozvedeli všetky technické špecifikácie týchto noviniek ako napríklad kapacitu RAM pamäte, ktorú teraz spochybňujú výsledky benchmarku. Podľa niektorých odhalení má mať iPhone 11 o 1 GB RAM viac ako iPhone XR a iPhone 11 Pro a Pro Max mali dostať až 6 GB RAM, no nové zistenia hovoria inak, informuje 9to5Mac.

Jeden z dôverychodných leaksterov prezradil, že tohtoročné iPhony si mali polepšiť aj v prípade operačnej RAM pamäte. Prémiové modely mali dostať 6 GB RAM a dostupnejší iPhone 11 4 GB RAM. Podľa výsledkov Geekbench testu však mal iPhone 12,3, teda iPhone 11 Pro, dostať 4 GB RAM, hoci z mnohých zdrojov bolo avizovaných 6 GB RAM.

Je možné, aby sa benchmarkový test mýlil? To zistíme až po tom, keď Apple tieto informácie oficiálne prezradí. Rovnakú kapacitu 4 GB pritom na svojom webe uvádza aj portál GSMArena, a to aj v prípade iPhonu 11 Pro Max. V každom prípade je však podľa výsledkov testov isté aspoň to, že nový čip A13 Bionic dokáže poskytnúť najväčší výkon spomedzi všetkých.

Zdroj: 9to5Mac, GSMArena

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú