Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Jedna z najväčších IT spoločností na svete – IBM presťahuje svoje slovenské kancelárie do budovy Nové Apollo na Prievozskej ulici v Bratislave, ktorá je aktuálne vo výstavbe. Pre TASR to za IBM Slovensko potvrdila Stanislava Suchá.

Výkonný riaditeľ IBM International Services Centre Paul Burt na sociálnej sieti informoval o novom sídle spoločnosti s tým, že sťahovanie je naplánované v prvej polovici roka 2023.

Pri návrate zvolíme hybridný prístup, ktorý kombinuje to najlepšie z práce pred pandémiou s tým najlepším z virtuálnej práce minulého a tohto roka,“ uviedol.

Developer HB Reavis, ktorý Nové Apollo stavia, ešte v máji informoval, že jedna z najväčších IT firiem na svete bude v budove majoritným nájomcom. Meno spoločnosti však nezverejnil.

Po dokončení sa najväčší technologický zamestnávateľ na svete stane jej hlavným nájomcom, ktorý zaberie takmer 30.000 štvorcových metrov z celkových 48.000. Transakcia je zároveň významným krokom vpred pre celý trh komerčných nehnuteľností,“ uviedol investor. Dokončenie Nového Apolla je plánované v roku 2023.

Zdroj: TASR

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú