Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Už v budúcom roku má čínsky Huawei predstaviť dva nové modely, ktoré rozšíria súčasnú ponuku spoločnosti v kategórii skladacích zariadení. Tešiť sa môžme na menšie, ale aj väčšie vylepšenia oproti aktuálnemu Huawei Mate X – píše portál Gizmozchina.

Prvou predstavenou verziou má byť Mate Xs, ktorá bude na trh uvedená počas konferencie MWC 2020. Tá sa koná už v marci 2020. Pôjde o prepracovanejšiu verziu Mate X, s lepším procesorom, odolnejšou obrazovkou a vylepšiť sa má aj ohýbací mechanizmus.

Zaujímavejšia však bude neskoršia verzia Mate X2, ktorá prejde menšou evolúciou a podľa používateľa RODENT950 pôjde o zariadenie na štýl Galaxy Fold. Najzásadnejší rozdiel je v spôsobe ohýbania, ktorý je v prípade Samsungu smerom dnu, zatiaľ čo Huawei stavil na ohýbanie smerom von.

V zloženom stave pritom pôjde o štandardný smartfón, ktorý sa zmestí do vrecka. Samozrejmosťou v tomto prípade budú aj vylepšenia v oblasti hardvéru a softvéru, v snahe prilákať do tohto segmentu viac používateľov. Otázkou však ostáva samotná cena, ktorá je v prípade skladacích zariadení kameňom úrazu.

Zdroj: Gizmozchina

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú