Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Slovenské zastúpenie spoločnosti Huawei predstavilo ďalšie dôležité aplikácie od lokálnych vývojárov, ktoré sú plne integrované do ekosystému Huawei Mobile Services (HMS).

Obchod AppGallery sa behom dvoch rokov od globálneho spustenia vypracoval na tretí najväčší obchod s mobilnými aplikáciami. V súčasnosti ho využíva viac ako 370 miliónov používateľov, z čoho je viac ako 100 miliónov mimo Číny a až 180 000 Slovákov, takže HMS má aj na našom trhu solídne zastúpenie aktívnych používateľov.

Práve z tohto dôvodu čoraz viac developerov vyvíja svoje aplikácie aj pre ekosystém Huawei. Na aplikácii pre ekosystém od Huawei pracuje už aj Telekom a onedlho si tak budú môcť aplikáciu operátora stiahnuť aj majitelia Huawei smartfónov bez Google služieb.

Huawei

Herné štúdio Inlogic Software integrovalo svoju prvú hru do obchodu AppGallery ešte v roku 2018, teraz sa na tejto platforme nachádza už 7 hier od slovenského vývojárskeho štúdia.

Obyvatelia a návštevníci hlavného mesta si taktiež môžu stiahnuť aplikáciu Bratislavská integrovaná doprava (IDSBK), ktorá prináša do smartfónu prehľad o mestských, ale aj regionálnych cestovných poriadkoch a samozrejme možnosť nákupu cestovných lístkov.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú