Spoločnosť Huawei dnes v tlačovej správe pre médiá oznámila spustenie novej rýchlej aplikácie v AppGallery. Prvou takouto rýchlou aplikáciou zo Slovenska je pre Huawei smartfóny aplikácia poisťovne Generali. Používateľom prináša viacero zásadných výhod.

Rýchle aplikácie sú súčasťou používateľskej nadstavby EMUI 10. Ide o aplikácie, ktoré je možné spustiť bez nutnosti ich sťahovania a inštalácie. Sú dostupné v obchode Huawei AppGallery a používať ich je možné aj spustením cez Centrum rýchlych aplikácií alebo ich pridať na domovskú obrazovku. Takéto riešenie pritom šetrí miesto v pamäti smartfónov a zároveň aj ich batérie. Používateľ sa taktiež nemusí starať o aktualizácie, tie prebiehajú automaticky a vždy je dostupná najnovšia verzia.

Medzi desiatkami takýchto aplikácii v obchode AppGallery sa teraz ocitá aj aplikácia poisťovne Generali, ktorá prináša podrobný prehľad poistných produktov či mapu pobočiek. Je určená ako súčasným, tak aj novým klientom poisťovne. Vďaka tejto rýchlej aplikácii tak budú mať zákazníci vždy poruke potrebné informácie, a to aj bez sťahovania a inštalácie aplikácie. Thomas Liu, country manager Huawei pre Slovensko, navyše dodal, že čoskoro sa dočkáme v AppGallery ďalších takýchto aplikácií.

Zdroj: Huawei

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú