Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

8 rokov po vydaní posledného zástupcu línie Wildfire sa HTC rozhodlo obnoviť tento modelový rad smartfónov a predstavilo nový Wildfire X. Tento kúsok je zatiaľ určený iba pre indický trh, kde za nízku cenu ponúkne primeranú výbavu. HTC Wildfire X vzniklo s licenciou značky pre firmu InOne Smart Technology, ktorá je známa aj vďaka smartfónom Lava, informuje XDA-Developers.

Hoci sa HTC rok čo rok trápi s predajmi svojich smartfónov, stále sa nevzdáva a tentokrát chce zákazníkov osloviť novým lacným modelom so zvučným menom. Wildfire X vo vnútri skrýva procesor MediaTek Helio P22 a 3 GB/ 4 GB operačnú RAM pamäť. Vnútorné úložisko prichádza vo veľkosti 32 GB/ 128 GB. Verzia s menšou pamäťou ponúka aj rozšírenie pomocou microSD kariet.

Prednú časť obsadil 6,22″ HD LCD displej s výrezom v tvare kvapky, kde sa nachádza 8 MPx selfie kamera. Vzadu výrobca umiestnil snímač odtlačkov prstov a trojitý fotoaparát s 12 MPx hlavným snímačom, 8 MPx teleobjektívom a 5 MPx hĺbkovým senzorom. Batéria dostala kapacitu 3 300 mAh. Smartfón príde na indický trh s Androidom 9 Pie22. augusta za cenu približne 125 €, informuje The Verge.

Zdroj: XDA-Developers, The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú