Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Srbské vývojárske štúdio Ebb Software po dlhoročných odkladoch a problémoch s vývojom konečne uverejnilo to, na čo herní fanúšikovia čakali až takmer 8 rokov. Dlho očakávaná hororová adventúra Scorn dostala konečne oficiálny dátum vydania.

Pekelne desivá

Hororová novinka zasadená do techno-organického sveta má za cieľ uvrhnúť hráčov do nočnej mory plnej znepokojivých a fascinujúcich tvorov, vytvorených na motívy tvorby poľského maliara Zdzisława Beksińského či švajčiarskeho umelca H. R. Gigera, ktorý stojí napríklad aj za vytvorením ikonického votrelca.

Okrem organického a dýchajúceho sveta, v ktorom sa objaví doteraz neznáma hlavná postava, sa o dejovej premise veľa nevie. Isté je len, že náš čaká pekelne strašidelné prostredie, pričom tvorcovia uviedli, že každé miesto bude tematické a zároveň bude disponovať rôznymi hádankami a postavami, ktoré majú hrať v príbehu dôležitú úlohu.

 

Hra by zároveň nemala obsahovať žiadne prestrihové cutscény, čo je v dnešnej dobe skôr raritou. Scorn bude, podobne ako dávnejšie Halo Infinite či Back 4 Blood, ihneď k dispozícii členom Xbox Game Pass, ktorí si ho budú môcť vychutnať už 21. októbra 2022.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú