Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Charizmatického agenta 47 s charakteristickým tetovaním v podobe čiarového kódu na zátylku ti určite nemusíme predstavovať. IO Interactive v týchto dňoch predstavilo novú lokalitu z pripravovanej hry Hitman 3 a zároveň predstavila aj nový spôsob distribúcie. Ako na upozornil web pcgamer, PC verzia bude k dispozícii  výlučne na Epic Games Store.

Podľa vyjadrení CEO IO Interactive, Hakana Abraka, im spolupráca so spoločnosťou Epic vyhovuje. Najväčšiu prednosť spolupráce vidí vo veľkej slobode pri zapracovaní nových nápadov, aby hra vyzerala podľa predstáv autorov. Zároveň dodáva, že spokojnosť hráčov je pre nich na prvom mieste, a preto sú v otázkach kvality nekompromisní.

Podľa ukážky sa tentokrát v koži nájomného zabijaka pozrieme do Anglicka, konkrétne do sídla Thornbridge Manor v Dartmoore. Ide o starobylé sídlo s nádhernou architektúrou, pričom opäť budeš mať k dispozícii ohromný počet možností ako dosiahnuť cieľ misie. V ideálnom prípade tak, aby to vyzeralo ako nehoda.

Séria Hitman sa v roku 2016 presunula do epizodického formátu. Nová, v poradí už tretia hra v tomto štýle, by mala byť vydaná začiatkom budúceho roka. Keďže prvý diel bol distribuovaný spoločnosťou Square Enix a druhý vyšiel pod záštitou Warner Bros., toto je prvá hra zo série, ktorú si vydávajú IO vo vlastnej réžii. Rovnako bola potvrdená možnosť presunu progresu z Hitman 2, ktorý je dostupný na Steame.

Veľmi príjemnou správou pre fanúšikov série je aj fakt, že kompletná prvá séria Hitman z roku 2016 bude na Epic Store k dispozícii zadarmo od 27. augusta do 3. septembra. Ak si teda v tomto čase hru pridáš do svojej digitálnej knižnice, ostane tam už natrvalo.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú