Obľúbený britský herec Henry Cavill, známy predovšetkým vďaka úlohám Zaklínača a Supermana, si zahrá v prerábke ďalšej známej filmovej série. Aj tentokrát do ruky chytí meč, namiesto príšer však budú padať hlavy.

Herec na svojom Instagrame potvrdil hlavnú úlohu v pripravovanej fantasy Highlander, ktorá už má aj režiséra. Projekt odkormidluje Chad Stahelski, preslávený sériou John Wick, o kvalitnú akciu by preto nemala byť núdza.

Veľmi vzrušujúce správy! Už odmalička som fanúšikom Highlandera. Mečov sa nebojím a s takým talentovaným režisérom akým je Chad Stahelski je to príležitosť ako žiadna iná.

joblo.som

Je teda oficiálne, že Highlander, populárne akčné fantasy dielo z 1986, sa čoskoro dočká nového filmového spracovania. Hrdinov zo škótskeho prostredia naposledy stvárnili Christopher Lambert ako Connor MacLeod a Sean Connery ako Ramírez. Práve postavu MacLeoda stvárni Henry Cavill.

Na čom si filmy doma vychutnáš v skvelej kvalite?

Pozri si ich na 58-palcovom televízore s technológiou Ambilight, 4K rozlíšením, operačným systémom Android a podporou HDR10+.

PREČÍTAJ SI CELÝ –>ČLÁNOK<–

Príbeh dvoch nesmrteľných bojovníkov sa aj napriek zmiešaným finačným úspechom filmov stal kultovou klasikou, ktorá inšpirovala vznik ďalších kníh a komiksov, dostala celkovo štyri filmové pokračovania a tri vedľajšie televízne adaptácie.

Hoci žiadne ďalšie detaily o novom remaku zatiaľ nemáme, dá sa predpokladať, že dej sa bude viac-menej držať originálu. Herec má takto možnosť pripísať si na konto ďalšiu zbožňovanú postavu.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú