Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Tohtoročné Vianoce budú vďaka na streamovacej službe HBO Go skutočne kúzelné. Spoločnosť prostredníctvom svojej československej Facebookovej stránky oznámila, že od 1. decembra si budú môcť diváci pozrieť kompletnú sériu filmov Harry Potter.

Pre milovníkov kúzelného sveta Harryho Pottera je to rozhodne pozitívna správa a dlhé zimné večery si tak budú môcť spríjemniť zhliadnutím kompletnej ságy o mladých kúzelníkoch. Jediným otáznikom, ktorý zatiaľ visí vo vzduchu, je dabing. Diváci sa v komentároch pod príspevkom pochopiteľne dožadujú slovenského dabingu, pretože ten je pri filmoch o Harrym Potterovi označovaný za lepší ako jeho česká alternatíva. Minimálne pre slovenského diváka.

Filmotéka v službe HBO Go bude v decembri obohatená nielen o ságu Harryho Pottera, ale aj o niekoľko ďalších zaujímavých filmov, medzi ktoré patria aj novinky Zlom, Zranené Srdcia či animák Dumbo. Do archívu sa tiež dostane niekoľko starších filmov, ktoré vo vianočnom období potešia tých najmenších. Kompletnú nádielku noviniek si môžeš pozrieť na stránkach HBO Go.

Zdroj: Facebook, HBOGo

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú