Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Je to už nejaký ten piatok, odkedy Rockstar predstavil jednu z najpopulárnejších hier histórie a bezpochyby najúspešnejší diel série Grand Theft Auto, GTA V. Aj po takmer ôsmich rokoch od svojho vydania sa hra teší stále veľkej popularite, pričom štúdio dnes oznámilo vydanie jej vylepšenej verzie pre konzoly PlayStation 5 a Xbox Series X a S, ktorá príde na trh 11. novembra tohto roka, upozornil GameSpot.

Pre majiteľov PlayStation je navyše k dispozícii špeciálna akcia, keďže samotné GTA Online, ktoré populárnemu titulu od Rockstaru azda najviac udržuje silnú popularitu, bude zároveň zadarmo pre PS5 prvé tri mesiace po vydaní vylepšenej verzie. Predplatitelia PlayStation Plus na PS4 a majitelia hry zároveň dostanú každý mesiac 1 000 000 dolárov v GTA Online, kým nepríde verzia pre PS5 na trh.

Verzia hry pre next-gen konzoly má podľa štúdia priniesť aj niekoľko nových funkcií, no Rockstar zatiaľ neprezradil, o čo sa bude presne jednať. Podľa štúdia však môžeme počítať s „radom technických, vizuálnych a výkonnostných vylepšení, ktoré naplno využijú nový hardvér, vďaka čomu bude zážitok z GTA V lepší, ako kedykoľvek predtým“.

Pri príležitosti 20. výročia GTA III tiež Rockstar pripravuje zábavné udalosti určené najmä pre GTA Online, pričom hovorilo sa aj o možnom remasteri tejto hry, no je príliš skoro povedať, či sa niečoho podobného dočkáme. Pripomeňme, že GTA V predalo od svojho vydania už 140 miliónov kópií.

Zdroj: Rockstar Games, GameSpot

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú