Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

O GTA 6 to napriek už takmer ôsmim rokom od posledného dielu stále veľa nevieme. Podľa YouTubera, ktorý spravuje kanál LongSensation, však Rockstar plánuje pridať medzi hlavné postavy nadchádzajúceho titulu aj ženskú protagonistku, upozornil portál GameRant.

Špekulácie okolo pripravovaného nástupcu jednej z najpredávanejších hier v histórii najnovšie rozprúdil YouTuber Tom Henderson, ktorý na svojom Twitteri zverejnil informáciu týkajúcu sa hlavných postáv GTA 6. Medzi tie má štúdio Rockstar Games zaradiť aj ženskú protagonistku, čo by bolo prvýkrát v histórii celej série.

Je otázne, či bude táto postava hrať plnohodnotnú rolu ako Franklin Clinton či Trevor Philips, alebo pôjde skôr o „spojovník“ príbehu, ktorý napríklad v Red Dead Redemption 2 predstavuje ikonická Sadie Adler. Keďže však zatiaľ nepoznáme ani približný dátum vydania GTA 6, je potrebné brať túto informáciu s určitou rezervou.

Rockstar sa totiž v súčasnosti zameriava na vydanie verzie GTA V pre konzoly novej generácie, ktorá by mala podľa všetkého dostať novú grafiku akú poznáme práve z Red Dead Redemption 2.

Zdroj: GameRant, Twitter / @_TomHenderson_

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú