Problémy s Games for Windows Live donútili autorov hry GTA 4 až k tomu, že musela byť stiahnutá z platformy Steam. Zdá sa, že všetky komplikácie sa ale štúdiu podarilo vyriešiť, a tak si budú môcť hráči už 19. marca znova stiahnuť svoju obľúbenú hru zo Steamu. Má však značné obmedzenia, píše WCCFtech.

Hráči sa po novom budú musieť uspokojiť s tým, že GTA 4 už ďalej nebude obsahovať multiplayer. Hra pre viacerých hráčov bola postavená práve na službe Games for Windows Live, ktorú Microsoft už ďalej nepodporuje. Rovnako s multiplayerom odišiel aj systém online rebríčkov, informuje PCgamer.

YouTube

Pri znovuuvedení hry na Steam tiež nebudú k dispozícii niektoré rádiá, konkrétne RamJam FM, Self-Actualization FM, a Vice City FM. Vypnutie týchto staníc by však malo byť iba dočasné, pokým spoločnosť Rockstar neobnoví licencie na skladby, ktoré v nich hrajú.

Majitelia, ktorí už malú zakúpené GTA 4 spolu s datadiskom Episodes from Liberty City, dostanú hru v balíku „GTA 4: Complete Edition“. Rockstar tiež prisľúbil, že hráčom by sa mali do novej verzie presunúť všetky uložené pozície.

Zdroj: WCCFtech, PCgamer

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú