Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Google Stadia aktuálne rozširuje pole podporovaných zariadení, k telefónom Google Pixel sa tak po novom pridá až 18 ďalších smartfónov, ktoré budú túto službu podporovať, píše Engadget.

Služba Stadia od Google bola v súčasnosti výhradou iba smartfónov Pixel od Google, no jej pôsobenie sa už 20. februára poriadne rozrastie. No a spoločnosťou, ktorá dostala možnosť pripojiť sa do rodiny podporovaných zariadení nie je nik iný, ako Samsung. Cloudové hranie tak budú od 20. februára môcť využívať majitelia smartfónov Galaxy S8, S8+, S8 Active, Note 8, S9, S9+, Note 9, S10, S10+, Note 10, Note 10+ a samozrejme aj všetky modely najnovšej generácie S20.

Okrem týchto zariadení sa však dočkajú podpory aj niektoré herné smartfóny od iných výrobcov, konkrétne sa bude jednať o Razer Phone, Razer Phone 2, Asus ROG Phone a Asus ROG Phone II. Celkovo tak Stadiu bude od zajtra podporovať 26 rôznych smartfónov. Ako informuje The Verge, tak Google tiež prisľúbil, že v roku 2020 by malo do služby pribudnúť až 120 nových hier.

Zdroj: Engadget, TheVerge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú