Google Pixel 4 XL sa dostal do rúk známeho youtubera JerryRigEverything, ktorý testuje odolnosť nových smartfónov. Jeho zaobchádzanie so zariadeniami je mnohokrát extrémne, no najnovší Pixel 4 XL trpí závažným problémom, informuje AndroidPolice.

Určite si dobre pamätáš na rok 2014, kedy sa pri iPhonoch 6 Plus začal objavovať problém s názvom „bendgate“, pri ktorom sa používateľom podarilo ich iPhone 6 Plus veľmi jednoducho ohnúť. Zdá sa, že podobným problémom trpí aj novinka z produkcie Google, Pixel 4 XL totižto pri teste odolnosti pohorel na plnej čiare, čo nie je zrovna najlepšia vizitka viac ako 1000 € smartfónu.

Pri zvyšných testoch si Pixel viedol dobre. Odolnosť displeja dosiahla rovnaké hodnoty ako väčšina iných testovaných smartfónov. Displeju neublížil ani priamy oheň, hliníková konštrukcia po bokoch zariadenia sa dala pomerne ľahko poškriabať, ale to už tak pri tomto type materiálu býva. Obrovským problémom je však spomínané ohýbanie, zariadenie doslova „prasklo“ v miestach, kde sa nachádza anténa, čo môžeš vidieť na videu vyššie. Takáto situácia môže pokojne nastať, ak telefón prisadneš, alebo ho budeš nosiť v príliš tesnom vrecku nohavíc.

Zdroj: Youtube, AndroidPolice

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú