Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Majitelia elektromobilov, ktorí často využívajú Google Mapy budú mať onedlho dôvod na radosť. Po tom, čo sa v minulom roku dočkali pridania najbližších dobíjacích staníc, tak pribudnú ešte dve užitočné funkcie.

Portálu XDA-Developers sa podarilo získať časť zdrojového kódu, v ktorom objavili dve nové funkcie, ktoré by sa čoskoro mali dostať aj do oficiálnej verzie aplikácie. Prvou z nich je zoznam nabíjacích staníc, ktoré sú kompatibilné s daným vozidlom. Už sa tak viac nestane, že si vodič naplánuje trasu a po príchode k nabíjacej stanici zistí, že si svoje vozidlo nedokáže dobiť (hoci je dnes už všetko takmer štandardizované).

<string name="EV_PROFILE_VIEW_NETWORKS_HEADING">Your payment methods</string>
<string name="EV_PROFILE_ADD_NETWORKS">Add payment methods</string>

Druhou, zaujímavejšou funkciou je možnosť platiť priamo z aplikácie. V zdrojovom kóde sa nachádza časť, ktorá opisuje pridanie platobných metód do profilu majiteľa elektrického vozidla – doplňuje Asapland.

Zatiaľ ani jedna z týchto funkcii však nie je implementovaná oficiálne a nie je známe, kedy sa tak stane. Taktiež možno očakávať, že spočiatku táto možnosť nebude dostupná globálne, ale len na vybraných trhoch. 

Zdroj: XDA, Asapland

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú