Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

S predstavením novej generácie iPhonov sme sa dočkali aj novinky, ktorú doteraz mnohí ani nepotrebovali. Následne sa však funkciu spomaleného videa, alebo tiež „Slofie“, rozhodol do svojho Galaxy S10 priniesť Samsung a teraz sa tejto funkcie dočkáme aj v smartfónoch jedného čínskeho giganta. Xiaomi plánuje podľa odhalení v kóde aplikácie fotoaparátu priniesť do svojich modelov spomalené video vytvorené predným fotoaparátom, informuje XDA-Developers.

Čoskoro túto možnosť dostanú aj Xiaomi smartfóny v novom prostredí MIUI, ktoré vylepší aplikáciu fotoaparátu práve o nové „Slofie“. Dôkazy sa objavili v kóde aplikácie a naznačujú, že k využitiu tejto možnosti nebude zapotreby žiaden špeciálny hardvér a funkcia sa tak môže dostať do mnohých modelov tohto giganta.

Takéto video bude možné natáčať v HD rozlíšení pri 120 fps. Xiaomi môže túto funkciu implementovať už do pripravovaného modelu Mi 9CC Pro, ktorý ale zaujme aj 108 MPx hlavným fotoaparátom s 50-násobným digitálnym priblížením. Novinku chce Xiaomi v Číne predstaviť už 5. novembra a svetovú premiéru bude mať 14. novembra, kedy však príde pod označením Xiaomi Mi Note 10, informuje Gizmochina.

Zdroj: XDA-Developers, Gizmochina

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú