Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Známy leakster na Twitteri odhalil podobu očakávaného modelu Mate 30, Mate 30 Pro, Mate 30 Lite, ale aj špeciálnej edície Mate 30 Porsche Design.

Podľa týchto uniknutých fotografií môžeme počas premiéry očakávať prepracovaný dizajn, ktorý prinesie ešte viac zaoblené okraje v prípade modelov Mate 30 a Mate 30 Pro. Rovnako tak sa táto vlastnosť ušla aj verzii Porsche Design, ktorá bude opäť raz najdrahším prevedením nového modelového. Huawei si však pre každý z týchto modelov, vrátane Mate 30 Lite, pripravil 4 hlavné objektívy na zadnej strane. Jednotlivé smartfóny by sa mali líšiť aj veľkosťou výrezu, informuje The Verge.

U drahších verzií bude táto štvorica umiestnená v kruhu, zatiaľ čo najlacnejší zástupca tejto línie s výrazne menej zahnutým displejom prinesie „quad“ fotoaparát v štvorcovom rozložení podobne ako Mate 20. Ako jediný však zrejme dostane aj snímač odtlačkov prstov na zadnej stene, pričom zvyšok modelov ho bude mať implementovaný priamo v displeji. Všetky zverejnené fotografie nájdeš v galérii. Viac oficiálnych informácií nám prezradí blížiace sa predstavenie, ktoré sa bude konať už 19. septembra.

Zdroj: Evan Blass/Twitter, The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú