Sleduj play-off a súboj o prvenstvo medzi 6 najlepšími FIFA hráčmi už vo štvrtok 13.5. od 17:00. Druhá sezóna FIFA PRO League je vo svojom finále! Posledné kolo súťaže rozhodlo o 6 postupujúcich, ktorí sa stretnú už tento štvrtok počas play-off a finále. Kto sa nakoniec prebojoval do ďalšej fázy a zaistil si priamu miestenku v semifinále ?

Finálová 6, ktorej výkony si môžete pozrieť počas finále je: RIIJK, FCST_Alex, FCVP.cristy, SIG_FCMARTIN, CFTdelay_Revy, CFTdelay_ROMANKKO. Prečítajte si nižšie krátke zhrnutie ich výkonov v poslednom kole a nezabudnite sledovať 13.5. live prenos zápasov na na facebookovej fanpage, Twitch kanáli a sociálnych sieťach mediálnych partnerov. 

Livestream odštartujeme štvrť finálovými zápasmi medzi FCVP.cristy vs. CFTdelay_ROMANKKO a SIG_FCMARTIN vs. CFTdelay_Revy. Z tejto štvorice sa rozhodne o dvoch postupujúcich do semifinále k lídrom tabuľky FCST_Alex a RIIJK. Rozpis zápasov nájdete na webe fifaleague.sk. 

Nezabudnite, že na víťaza zápasov FIFA PRO League si môžeš staviť na Niké – www.nike.sk! V Niké môžeš stávkovať bez rizika vďaka vstupnému bonusu 20€. Viac informácií o akcií a stávkové kurzy nájdeš tu.

Súhrn posledného kola: 

9. kolo zamiešalo kartami a ukázalo, že ani do poslednej chvíle nie je o ničom rozhodnuté. Začalo sa dohrávkou z 8. kola medzi FCST_Alex a SIG_Typci, ktorú zvládol lepšie favorit Alex (4:0 a 3:1, celkovo 7:1). Hneď po tomto zápase nasledovala dohrávka 7. kola, kde sa nám opäť predviedol SIG_Typci tentokrát proti ASTN.Doli97. Po výsledkoch 1:2 a 1:5, celkovo 2:7 tešil z 3 bodov Doli97.

Nasledoval zápas už 9. aktuálneho kola, kde sa opäť predstavil ASTN.Doli97 proti RIIJKOVI z Entropiqu. RIIJK mal jedinú úlohu, získať 3 body a veriť v zaváhanie Cristyho, čo by mu prinieslo celkové prvenstvo v lige. RIIJK to zvládol a po zápasoch 2:3 a 2:6, celkovo 4:9 si pripísal 3 body a stal sa kráľom tabuľky. 

Po nich sa nám v zápase týždňa predstavili Slovan_Lumasa2 a FCST_Alex. Alex bojoval o umiestnenie v top3 v celej lige a tak potreboval 3 body. Po výsledkoch 2:0 a 0:3, celkovo 2:3 sa mu to aj podarilo a získal dôležité 3 body, ktoré mu priebežne stačili na celkové 2 miesto v lige.

9. kolo pokračovalo zápasom medzi CFTdelay_ROMANKKOM a Huhnakom z Entropiqu. Súboj v strede tabuľky medzi dvoma rovnocennými súpermi skončil jednoznačne a to 2:0 a 4:0, celkovo 6:0 pre ROMANKKA. Víťaz minulej sezóny FIFA PRO League – Huhnak – sa tak nakoniec do play-off neprebojoval. 

Nasledoval zápas na ktorý všetci čakali. Súboj medzi CFTdelay_Revym a FCVP.Cristym. Súboj o víťazstvo v celej lige. Ak by Cristy vyhral, bol by aj celkový víťaz, ak by prehral prepadol by sa až na 3. miesto. Prekvapivo to sa aj stalo a po výsledkoch 2:2 a 4:2, celkovo 6:4 pre Revyho sa cristy prepadol celkovo až na 3. miesto, radosť mali RIIJK, ale aj Alex.

Posledný zápas celej ligy bol zápas medzi kolegami a to SIG_Typci a SIG_FCMARTIN. Po zápasoch 1:4 a 3:5, celkovo 4:9 si Martin pripisuje posledné 3 body tejto ligy.

9. kolo tak zmenilo konečné poradie a dostalo na prvé dve miesta RIIJKA (Entropiqteam) a Alexa (FC Spartak Trnava). Obaja hráči si takto zabezpečili postup priamo do seminifinále súťaže. 

Nezabudnite teda sledovať napínavé rozuzlenie 2. sezóny vo štvrtok 13.5. od 17:00 na https://www.twitch.tv/fifa_league_sk. Okrem skvelých zápasov sa môžete tešiť na súťaže o skvelé FUT kartičky, vyhlásenie výsledkov súťaže o gól týždňa, fifa kvíz a iný zaujímavý program. 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú