Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť FilMiC predstavuje aplikáciu DoubleTake, ktorá prináša nové funkcionality fotoaparátu pre iPhony radu 11. Podporuje aj súčasné nahrávanie videa predným a zadným fotoaparátom.

Apple má so spoločnosťou FilMiC veľmi dobré vzťahy, čo dokazuje aj jej prítomnosť pri predstavení nových iPhonov rady 11. FilMic vtedy ukázal, čoho je jeho softvér v súčinnosti s trojicou fotoaparátov novinky schopný. Ako informuje portál TechCrunch, teraz firma oficiálne predstavuje aplikáciu DoubleTake, ktorá prináša pre už aj tak výborný fotoaparát nové funkcionality.

Aplikácia napríklad umožní fotografom zachytiť obrázok s rôznymi ohniskovými vzdialenosťami na jednom zábere. Vizuálne je však asi najpútavejší režim, ktorý umožňuje natáčanie videí predným a zadným fotoaparátom naraz. Tento režim umožňuje aj takzvaný obraz v obraze, ktorý už poznáme aj z Androidov. Aplikáciu s novými funkciami ale využijú len majitelia iPhonu 11, 11 Pro a 11 Pro Max, informuje Gizmodo. Predošlá generácia iPhonu XS a XS Max je obmedzená iba na nahrávanie súčasne predným fotoaparátom a jedným zadným objektívom.

Zdroj: TechCrunch, Gizmodo

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú