Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Facebook po novom pripravuje aktualizáciu, ktorá pomôže získať lepší prehľad o tvojej nástenke, informuje XDA Developers. Nová aktualizácia by mala priniesť informačný kanál s kartami s možnosťou triedenia podľa viditeľnosti príspevku. Pribudnú 3 nové tlačidlá – Najnovšie, Najrelevantnejšie a Už zobrazené.

Prvé tlačidlo nastaví príspevky od najnovšieho príspevku chronologicky. Ak používaš terajšiu verziu aplikácie, tlačidlo Najrelevantnejšie ti neprinesie žiadnu zmenu. Príspevky bude radiť podľa populárnych a sponzorovaných.

Tretie nastavenie zobrazí tie príspevky, ktoré si už videl, no z nejakého dôvodu ich chceš vidieť znovu. To bolo doteraz možné iba na počítačoch prostredníctvom menej známej adresy facebook.com/seen. Používateľom by to tiež pomohlo vystopovať dôležitý príspevok, ktorý stratili.

Prototyp s novými kartami bol objavený v kóde Facebooku pre Android špecialistkou na reverzné inžinierstvo, Jane Manchun Wong. O ďalšej dostupnosti tejto zaujímavej aktualizácie ťa budeme informovať.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú