Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Messenger je pre Slovákov najznámejšia četovacia aplikácia a dennodenne ju využíva státisíce ľudí. Mnoho používateľov však počas používania vyjadrovalo kritiku a polemizovalo nad zbytočnosťou funkcie hneď na úvodnej prihlasovacej obrazovke.

Do Messengeru si sa mohol doteraz prihlásiť dvomi spôsobmi – klasicky cez účet Facebooku a pomocou svojho telefónneho čísla. Druhá možnosť bola používaná naozaj len minimálne a po kritike zo strany komunity sa ju rozhodol gigant konečne nadobro zrušiť, infomuje VentureBeat. Odteraz je tak možné sa prihlásiť do Messengeru len pomocou aktívneho konta na Facebooku.

Zobraziť celú galériu (0)
Kārlis Dambrāns / Flickr

Aktuálnych používateľov prihlásených do Messengeru sa zmena nedotkne, avšak noví používatelia už budú mať na výber len prihlásenie cez účet Facebooku.

Pre tých, čo boli aj v súčasnosti prihlásení cez telefónne číslo, však zmena a upozornenie na odlišné fungovanie aplikácie, nejde úplne podľa predstáv a objavujú sa rôzne chybové hlásenia podľa informácií z Redditu. Pevne veríme, že Facebook všetky chyby rýchlo napraví a prispeje k ucelenejšiemu a jasnému smerovaniu Messengeru.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú