Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Jedna z najpoužívanejších četovacích aplikácií na svete, Facebook Messenger, získava v týchto dňoch ďalšiu zaujímavú funkciu. Ako informoval TheVerge, používatelia budú môcť po novom sledovať videá zo služby Facebook Watch spolu počas toho, ako spolu telefonujú.

Novinka dostala veľmi príznačný názov „Watch Together“, čo znamená „Sledujte spolu“ a jej princíp je veľmi jednoduchý. Skupina používateľov, ktorí medzi sebou komunikujú formou videohovoru alebo bežného hovoru, budú môcť vďaka tejto novinke spolu sledovať videá v službe Facebook Watch. Jedná sa o podobný koncept, aký priniesla funkcia „Watch Party“.

Aktualizácia s novou funkciou sa už začala globálne šíriť na aplikáciu pre Android aj iOS. Po aktualizovaní by mala byť novinka dostupná po potiahnutí smerom hore v četovacej miestnosti, alebo aj počas aktívneho videohovoru.

Sledovanie je možné až s ôsmimi ľuďmi počas videohovoru, alebo s 50 používateľmi pripojenými v četovacej miestnosti. Nová funkcia spoločného sledovania videí má zlepšiť zážitok zo sledovania, používatelia tak budú môcť v podstate naživo reagovať na to, čo práve sledujú. Veľkou škodou však je, že táto novinka nefunguje aj so službou YouTube, informoval portál Engadget.

Zdroj: TheVerge, Engadget

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú