Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Epic Games na hráčov nezabúda ani počas leta a opäť rozdáva hry zadarmo. Donedávna mali hráči možnosť uchmatnúť si zadarmo špeciálny balíček Destiny 2 a Ring of Pain, aktuálne je ponuka ešte atraktívnejšia.

Na Epic Games Store si totiž aktuálne môžeš zadarmo do knižnice vložiť posledné herné dobrodružstvo Lary Croft v titule Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition. Hráči k poslednému dielu hernej trilógie dostanú aj všetky DLC, ide tak o jedinečnú príležitosť užiť si vydarené akčné dobrodružstvo v kompletnej podobe.

Spolu tri hry úplne zadarmo

Druhou hrou zadarmo je adventúra Submerged: Hidden Depths, ktorá predstaví príbeh súrodencov Miku a Taku. Dvojica postavičiek sa dostane do zaplaveného sveta a pokúsi sa zbaviť prekliatia.

Za pozornosť do tretice stojí aj bezplatný prídavok ku hre Knockout City s názvom Armazillo DLC Pack. Ten do free-to-play titulu prináša kozmetické bonusy a nové skiny pre postavy.

Treba sa ponáhľať

Pre uplatnenie hier zadarmo sa stačí prihlásiť na Epic Games Store a uplatniť si na ne nárok, najneskôr však do 8. septembra 2022. Po pridaní do knižnice budú hry následne hrateľné navždy zadarmo.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú