Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Epic Games Store do dnešného podvečera rozdávalo zadarmo GTA 5 a aj keď išlo na dnešné pomery už o starší titul, digitálne kópie sa rozoberali ako teplé rožky. Bude šiesta civilizácia pokračovať v tomto trende?

Oddnes do 28. mája bude zadarmo k stiahnutiu šiesty diel strategickej série Civilization. Keďže je zatiaľ pokračovanie obľúbenej a rokmi overenej série v nedohľadne, šiesty diel ságy Sida Meiera je momentálne etalónom dobyvateľských ťahových stratégií.

Pokiaľ v tebe drieme skrytý stratég, politik alebo mierotvorca a dávaš prednosť uvoľnenej hrateľnosti, kde myseľ vyhráva nad hrubou silou, daj sérii Civilization šancu. Navyše, ak si momentálne rozdávaný šiesty diel zaradíš do svojej knižnice teraz, hra v nej ostane už nastálo.

Od 14. mája až do 11. júna tiež môžu hráči nakupovať desiatky skvelých hier s výraznými zľavami. Okrem fantastických zliav sa hráči môžu tešiť aj na takzvaný „Epic Coupon“. Jedná sa o zľavový kód v hodnote 10 €, ktorý môžu hráči využiť pri nákupe hier. Prvý kupón dostanú používatelia úplne zadarmo a pri každom novom nákupe dostanú ďalší v hodnote 10 €.

Kupóny je navyše možné kombinovať so zľavami na samotné hry. Aby však bolo možné 10-eurový zľavový kód použiť, cena hry musí byť vyššia ako 14,99 €. Platnosť kupónov potrvá dlhšie ako samotný výpredaj, presnejšie až do 1. novembra 2020. Viac v tomto článku.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú