Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Už pri predstavení nového pickupu od Tesly bolo všetkým na prvý pohľad jasné, že sa jedná o mohutné vozidlo, ktoré aj vďaka svojmu dizajnu bude na cestách vynikať. No až keď nový Cybertruck uvidíš v reálnej premávke, zistíš, čo to skutočne znamená byť magnetom pre oči.

Ako píše portál Electrek, nový Cybertruck bol videný ako sa premáva po uliciach okolo letiska v Los Angeles. Nielenže vďaka svojmu extravagantnému vzhľadu vyzerá oproti ostatným autám ako nejaké vozidlo z ďalekej budúcnosti, ale vďaka veľkosti doslova vytŕča z radu v porovnaní s ostatnými sedanmi.

Fotografiu zavesil na svoj Twitter používateľ Cody Simms a musíme uznať, že Tesla na nej vyzerá fantasticky. Okrem masívneho a nekompromisného dojmu vďaka vzhľadu a veľkosti pôsobí veľmi zaujímavo aj samotná farba.

Špeciálna oceľ, ktorá pokrýva celú karosériu, vyzerá v šere a vo večerných hodinách ako matná čierna, no z niektorých uhlov takmer dokonale odráža okolité predmety a svetlá. Tento efekt pôsobí veľmi zaujímavo a vozidlu dodáva ešte prémiovejší vzhľad.

Zdroj: Electrek, Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú