Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Microsoft už nejaký čas pracuje na svojom novom leteckom simulátore. Realistické prostredie vývojári doladili do najmenších detailov a nové zábery odhalili to, čo bude môcť pilot počas letu vidieť pod sebou, informuje DSOGaming. Dokonalá grafika robí z titulu Microsoft Flight Simulator špičkovú hru pre tých, ktorí si chcú vychutnať realistické scenérie počas letu lietadlom aj doma.

Hra je oficiálne ešte stále v testovacej fáze a jej vydanie je naplánované až v priebehu budúceho roka. Microsoft však už teraz ukázal, na čo všetko sa môžu hráči tešiť.

Prilákať ich má okrem pilotovania lietadiel unikátna grafická stránka simulátora, ktorá vykresľuje prostredie a všetok obsah do najmenších detailov. Tie sú mnohokrát tak realistické, že sa môžu zdať ako natočené špičkovou kamerou.

V hre pritom budeme môcť nájsť niekoľko druhov lietadiel, vrátane malých, ale aj dopravných modelov, ktoré bude možné ovládať niekoľkými spôsobmi.

Microsoft Flight Simulator však prinesie aj niekoľko režimov hrania. Nedočkavci majú pritom možnosť zapojiť sa do Insider programu a nazrieť do prostredia tohto simulátora. Zatiaľ si však nezalietajú, informuje PCGamer.

Zdroj: DSOGaming, PCGamer

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú