Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Predpredaj nových Apple smartfónov bol oficiálne spustený v piatok 13. septembra, pričom predaj sa započne už o pár dní, konkrétne 20. septembra. V globálnom merítku môžu byť odhady pre Apple viac ako priaznivé. Jeden z ostrieľaných analytikov, Ming-Chi Kuo, tvrdí, že záujem o iPhone 11 a líniu iPhone 11 Pro vzrastie v USA, ale aj v Číne, informuje 9to5Mac.

Nová generácia iPhonov sa má totiž postarať o vyššie predaje než sa pôvodne predpokladalo. Spoločnosť TF Securities totiž mení svoje odhady a očakáva, že sa z nových iPhonov predá miesto predošlých 65 – 70 miliónov kusov až o 5 – 10 miliónov kusov viac. Záujem má byť pritom rozdielny v USA a v Číne.

Zatiaľ čo na domácej pôde môžu Američania uprednostniť nový iPhone 11 Pro a jeho „Max“ verziu kvôli lepším fotoaparátom a novej „Midnight Green“ farbe, čínski zákazníci by mali kupovať najmä dostupnejší iPhone 11 v novej zelenom a fialovom prevedení. K lepším predajom majú podľa Ming-Chi Kua dopomôcť aj výmenné programy a možnosť kúpiť si iPhone na splátky. Rizikom však v tomto smere stále ostáva obchodná vojna medzi USA a Čínou, informuje Apple Insider.

Zdroj: 9to5Mac, Apple Insider

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú