Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť GFI Software, dodávateľ riešení bezpečnosti v podnikových sieťach, predstavila novú sériu hardvérových zariadení Kerio Control, ktorá ponúkne až štvornásobne viac pamäte a umožní splniť aktuálne požiadavky zákazníkov na prevádzku a zabezpečenie firemných sietí. Nová generácia Kerio Control, ktorá nahradí existujúce zariadenie, bude globálne dostupná počas tretieho štvrťroka 2020.

HW box NG110 určený pre malé a domáce kancelárie, ktorý nahrádza doterajšie zariadenie NG100, prichádza s dvojnásobnou pamäťou. Podobne box NG310 pre menšie až stredné firmy, ktorý nahrádza doterajšie zariadenie NG300, poskytne vyšší výkon prostredníctvom dvojnásobnej pamäte. Box NG510 pre stredné až väčšie spoločnosti nahradí model NG500.

Novinkou je štyrikrát väčšia pamäť a displej znázorňujúci kľúčové informácie o stave zariadení. Najvyšší rad ešte doplní variant NG511, ktorý v porovnaní s NG510 poskytne 8 Ethernet portov navyše. „Prevádzka vo firemných sieťach neustále rastie a v súčasnej situácii je jej zabezpečenie a správa kriticky dôležitá,“ povedal Zdeněk Bínek, zodpovedný za predaj riešení GFI Software v Českej republike a na Slovensku.

Zdroj: SITA

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú