Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Streamovacia služba YouTube Music by mala v budúcnosti nahradiť Play Music od Google, no tejto aplikácii ešte stále chýba obrovské množstvo kľúčových funkcií. Podľa portálu 9to5mac už v internej verzii aplikácie testujú možnosť pridávania vlastnej hudby do knižnice, ktorú používatelia poznajú z aplikácie Google Play Music.

Už vo februári 2017 Google spojil oba tímy vývojárov pracujúcich na týchto dvoch službách s cieľom čo najviac vylepšiť YouTube Music, aby ním mohli v budúcnosti nahradiť populárny Google Play Music. Čoskoro sa teda zrejme dočkáme pridania dôležitej vlastnosti, ktorá umožní používateľovi nahrať do knižnice vlastnú hudbu.

Ako informuje portál Engadget, po pridaní funkcie by už mohla byť služba YouTube Music konečne pripravená nahradiť Google Play Music, ktorého „vypnutie“ sa očakáva zhruba v polovici roka 2020.

K dispozícii by mal byť samozrejme aj nástroj, ktorý umožní presun knižníc z jednej aplikácie do druhej. Dátum úplného nahradenia Google Play Music službou YouTube Music je však iba orientačný, nakoľko sa Google s vývojom YouTube Music príliš neponáhľa.

Zdroj: 9to5mac, Engadget

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú