Jednou z ďalších vlajkových lodí, na ktoré sa fanúšikovia smartfónov môžu tešiť ešte v tomto roku, je pripravovaný Huawei Mate 30 Pro. Niektoré doterajšie návrhy potvrdzuje Huawei Mate 30 Pro na zrejme oficiálnej fotografii, ktorá odhalila všetky nové dizajnové zmeny, informuje PhoneArena.

Táto novinka bude ďalšou vlajkovou loďou spoločnosti Huawei, ktorá jej dodá prémiovú výbavu v podobe procesora Kirin 990, ktorý bude obsahovať nové jadrá Cortex-A77 a čip NPU pre umelú inteligenciu. Detailné informácie o výbave a ďalších vlastnostiach tohto nového procesora nám výrobca prezradí už počas výstavy IFA 2019 v Berlíne. Teraz sa však potvrdzuje aj celkový dizajn modelu Mate 30 Pro, ktorý na rozdiel od svojho predchodcu dostane 4 hlavné fotoaparáty.

Dva z nich budú tvoriť 40 MPx snímače, pričom jeden objektív bude širokouhlý a druhý poslúži pre vytváranie ultraširokouhlých fotiek so 120° uhlom záberu. Tretí fotoaparát s 8 MPx rozlíšením zrejme ponúkne 5-násobný optický zoom a 10-násobné hybridné priblíženie obrazu, pričom štvoricu bude uzatvárať pravdepodobne ToF senzor pre meranie hĺbky záberu. Tentokrát budú fotoaparáty umiestnené v kruhu, avšak podľa obrázku sa ani Mate 30 Pro nezbaví stále kritizovaného výrezu, informuje Android Central.

Zdroj: PhoneArena, Android Central

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú