Nedávno vyplávali na povrch nové informácie o tom, že sa pokračovanie populárnych titulov Deadpool a Deadpool 2 môže zaradiť medzi ostatné filmy z Marvel Cinematic Universe. Hlavnou postavou má byť pritom opäť Ryan Reynolds, ktorý mal nedávno navštíviť Marvel. Podľa všetkého však k rozhodnutiu potrebujú scenáristi už len povolenie „z hora“ a nový Deadpool 3 si môže nájsť cestu do sveta MCU, informuje portál List.

Nedávne spojenie medzi Disney a televíziou Fox viedlo k špekuláciám, že sa legendárny Deadpool ako ho poznáme stane súčasťou sveta superhrdinov Marvelu. Tieto informácie vyzerajú čoraz reálnejšie, no pred samotným natáčaním 3. pokračovania je potrebné vyriešiť ešte mnoho otázok. Zatiaľ tak nie je napríklad jasné, akým spôsobom Deadpool zapadne medzi ostatných superhrdinov, ktorí sa od neho poriadne líšia.

Fanúšikovia týchto filmov sa pritom mohli obávať, že by tento titul potom stratil svoje „R“ hodnotenie. Jeden zo scenáristov, Rheet Reese, však informoval, že Deadpool bude mať naďalej toto hodnotenie. Zároveň budú chcieť hrdinu zapojiť do sveta MCU, informuje Daily Mail. Zdá sa, že sa milovníci Deadpoola nemajú čoho obávať a tretia časť môže priniesť rovnaké kvality ako predošlé diely.

Zdroj: Daily Mail, List

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú