Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Kanadská spoločnosť Brazzers, ktorá je dobre známym hráčom v priemysle pre dospelých a okrem iných stojí aj za stránkou Pornhub, predstavila svoju vlastnú videohru, píše Madinfinite.

Nesie názov Brazzers: The Game a svojím obsahom príliš neprekvapuje. Hráč sa v nej zhostí role producenta filmov pre dospelých, ktorý musí preraziť v branži za pomoci svojich modeliek.

K dispozícii v hre bude hneď niekoľko skutočných herečiek i hercov z filmov pre dospelých, menovite sa spomínajú napríklad Cherie DeVille, Abella Danger, Phoenix Marie, Johnny Sins či Keiran Lee.

Pre Brazzers ide o vôbec prvú vlastnú videohru, nadšenie nad ňou neskrýval šéf spoločnosti, Mario Nardstein. Ten verí, že novinka sa hráčom bude páčiť a sľubuje, že ponúkne množstvo „kreatívnych možností“, ako s modelkami pracovať.

Hra bola vydaná pre PC a mobilné zariadenia, na Steame či v Play Store by si ju však kvôli chúlostivosti obsahu hľadal márne. Dostupná je výhradne na stránkach hernej spoločnosti Nutaku, ktorá stojí za viacerými erotickými hrami.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú