Nové vylepšenie v jednom z najpopulárnejších webových prehliadačov súčasnosti prináša používateľom nové možnosti, ako mať prehľad aj pri veľkom množstve otvorených kariet. Chrome totiž pridáva funkciu, ktorá umožňuje vytvárať skupiny kariet, informuje LaptopMag.

Podľa mnohých používateľov prehliadača Chrome tak Google dnes uviedol jednu z najlepších noviniek posledného obdobia, čo sa týka samotného prehliadača. Aktualizácia s funkciou vytvárania skupín v aktívnych kartách začne vychádzať už budúci týždeň.

Oficiálne vypustenie novinky bolo naplánované na začiatok roka, Google však začne s postupným uvoľňovaním pre verzie Chromu na Chrome OS, Windows, Linux a Mac a ako píše portál TheVerge, tak funkcia je už k dispozícii v poslednej verzii Chrome Beta.

Google

Vytváranie skupín je veľmi návykové a určite ho ocení každý, kto máva vo svojom prehliadači otvorené obrovské množstvo kadejakých webových stránok. Pridanie karty do skupiny je veľmi jednoduché.

Ako je zobrazené na animácii vyššie, stačí kliknúť pravým tlačidlom na vybranú kartu, vytvoriť skupinu s ľubovoľným názvom, do ktorej následne môžeš pridávať aj ostatné karty. Karty v rovnakej skupine budeš mať  farebne označené a v hornej lište sa budú nachádzať pri sebe.

Zdroj: LaptopMag, TheVerge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú