Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Najnovšie úniky odhaľujú možný dátum predstavenia PlayStation 5. Novinku by sme údajne mali spoznať už 20. novembra 2020 s cenovkou približne 450 €.

Najnovšie úniky prinášajú nové informácie o dlho očakávanej konzole novej generácie v podobe Sony PlayStation 5. Portál TechRadar upozornil prostredníctvom portálu LetsGoDigital na informácie, ktoré priniesol na sociálnej sieti Twitter používateľ PSErebus. Tie naznačujú, že novej PS5 by sme sa mali dočkať už 20. novembra 2020, pričom odporúčaná cena v Severnej Amerike by mala byť stanovená na 499 dolárov, čo v prepočte činí približne 450 €.

Z predchádzajúcich únikov sme vedeli, že PS5 bude predstavené koncom roka 2020, čo korešponduje s najnovším únikom. Ďalším z únikov používateľ PSErebus naznačuje, že spolu s predstavením konzoly bude vydaná aj závodná hra Gran Turismo 7.

Samotná cena by tak nemusela byť až taká vysoká, ak si zoberieme do úvahy fakt, že najnovšia PS4 Pro s 1TB diskom stojí aktuálne na Slovensku prostredníctvom oficiálnych predajcov okolo 385 €. Keďže do predstavenia PS5 zostáva ešte mnoho času, tieto informácie treba brať s rezervou.

Zdroj: TechRadar

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú