Drogový kartel Guadalajara z éry 80-tých rokov sa opäť vracia na obrazovky divákov Netflixu. Félix Gallardo sa vypracoval až na pozíciu najmocnejšieho priekupníka s drogami v celom Mexiku, no pritom si narobil aj mocných nepriateľov najmä z rady protidrogového oddelenia DEA. Zabitím agenta Camareny proti sebe poštval amerických agentov, ktorí sú mu v stopách. Netflix sprístupnil 2. sériu Narcos: Mexiko, ktorá odhalí pokračovanie v boji proti drogovému kartelu. Dostupné sú všetky časti s českými titulkami, informuje Netflix CZ + SK Fans.

Kým sa prvé série seriálu Narcos sústredili na niekdajšieho narkobaróna Pabla Escobara a ďalšie pokračovanie zasa na kartel Cali, ktorý riadili „gentlemani z Cali“ alias bratia Giblerto a Miguel Rodríguezovci, posledné epizódy zaviedli diváka priamo do Mexika.

moviestillsdb.com

Práve Narcos: Mexiko sa stál pokračovaním so samostatným príbehom, ktorý sa točí okolo kartelu Guadalajara na čele s Félixom Gallardom.

Ten sa počas deja stretne aj s temperamentným Escobarom a bratmi Rodríguezovcami, no neskôr sa jeho príbeh uberá vlastným smerom a teraz sme sa dočkali dlho očakávaného pokračovania, ktoré je oddnes dostupné na Netflixe.

Zdroj: Netflix CZ + SK Fans, Netflix

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú