Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Pokračovanie filmu Borat je už dostupné a ohlasy naň sú podľa očakávaní skvelé. Druhý diel sa dá pozrieť exkluzívne na streamovacej službe Amazon Prime a spoločnosť Amazon pri príležitosti tohto filmu dokonca prepožičala hlas hlavného hrdinu aj virtuálnej asistentke Alexa, informoval portál Cnet.

Ak nejaká spoločnosť pôsobí vo viacerých odvetviach, s reklamou a propagovaním svojich produktov sa častokrát dajú vymyslieť veľmi zaujímavé veci. Amazonu sa to tentokrát naozaj vydarilo, v rámci propagácie nového filmu Borat totiž „nainštalovali“ jeho hlas aj do virtuálneho asistenta Alexa.

Nečakaj však žiadnu serióznu vec. Podobne ako je film plný vtipu, aj funkcia Borata v Alexe je skôr na pobavenie než na seriózne využívanie. Ako informovala spoločnosť na svojom Twitteri, hlas Borata sa dá spustiť jednoduchým príkazom „Alexa, open Borat Assistant“.

Po tomto príkaze bude virtuálny asistent odpovedať hlasom filmovej postavy. Jeho možnosti sú však značne obmedzené a Borat dokáže napríklad povedať vtip, zaspievať pesničku, alebo ťa informuje o aktuálnych novinkách. Amazon však oznámil, že táto funkcia bude dostupná iba určitý čas, no koľko presne to bude, už bližšie nešpecifikoval.

Film je dostupný na službe Amazon Prime, pripravili sme aj návod, ako si ho môžeš za istých okolností pozrieť úplne zdarma.

Zdroj: Cnet, Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú