Komiksové univerzum DC je aktuálne v kurze a okrem pripravovanej novej verzie Supermana a príchodu očakávaného pokračovania Jokera tento október k nám už budúci týždeň dorazí aj skvelá seriálová novinka Tučniak.

Televízna séria vychádza zo záverečných udalostí poslednej filmovej verzie Batmana od režiséra Matta Reevesa a práve tvorca, ktorý je zároveň aj výkonným producentom Tučniaka, v rozhovore pre Collider prezradil, že plánované pokračovanie „temného rytiera“ s Robertom Pattinsonom nebude posledné.

TMDB

„Áno, stále je to plán,“ povedal Reeves novinárom, keď sa ho pýtali, či sú naďalej v pláne tri filmy Batmana. Vydanie druhého pokračovania je naplánované na október 2026, pričom nakrúcanie by sa malo začať v priebehu najbližších mesiacov.

Práve seriál Tučniak by mal fungovať ako most medzi prvým a druhým dielom a je potvrdené, že v druhom filme by sa mal znova objaviť seriálový antihrdina Oz Cobblepot (Colin Farell), ktorý sa objavil aj v prvom diele.

Jeho seriálovú cestu na vrchol kriminálneho podsvetia v ikonickom meste Gotham sme zhodnotili aj v našej recenzii, ktorá popisuje očakávaný seriál ako jedno z najväčších televíznych prekvapení roka.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú