Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Koniec tohto roka a začiatok nového pre mnohých fanúšikov znamená očakávanie na viaceré herné novinky, medzi ktorými by sa mohol objaviť aj herný titul The Last Of Us: Part 2. Unilad najnovšie informuje o tom, kedy by mohlo dôjsť k predstaveniu druhej časti obľúbenej akčnej adventúry.

Prvotnú radosť herných nadšencov neskôr vystriedal smútok, nakoľko jeseň tohto roka sa nebude niesť v znamení The Last Of Us, ale titulu Death Stranding, ktorého vydanie je naplánované na November. The Last Of Us teda fanúšikov s najväčšou pravdepodobnosťou poteší hneď začiatkom roka 2020 a herečka Ashley Johnson, ktorá dabuje Ellie v nedávnom rozhovore možno prezradila viac než chcela.

V rozhovore, konkrétnejšie v čase 1h 7min. položil redaktor otázku kedy môžeme očakávať predstavenie novej časti a skôr než stihol dopovedať prišla blesková odpoveď Ashley: „I think it’s coming out in Fe…“. Mnohí preto začali uvažovať o tom, že sa jedná o Február 2020, čo dáva zmysel, no na druhej strane však ide len o špekulácie, ktoré budú už v najbližšom čase buď potvrdené, alebo vyvrátené.

Zdroj: Unilad

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú