Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Dizajn smart hodiniek Apple Watch neprešiel väčším redizajnom už od 4. generácie. Apple doteraz využíval takmer identickú podobu aj pri Apple Watch Series 5, 6 a SE. Budúci rok však môže prísť „revolúcia“. Nová generácia Apple Watch Series 7 si môže osvojiť industriálny dizajn s hranatými tvarmi po vzore iPhonu 12 a iPadu Pro, naznačuje podľa 9to5Mac prvý koncept.

Po smartfónoch a tabletoch zrejme prinesie Apple svoj staro-nový dizajn ako z iPhonu 5 aj do pripravovaných hodiniek Apple Watch v budúcom roku. Zatiaľ však tejto zmene nič nenaznačuje, no dizajnér Wilson Nicklaus pretavil predstavu o takomto dizajne v inteligentných hodinkách Applu do vlastného návrhu, ktorý bol inšpirovaný práve novým iPhonom 12 a iPadom Pro.

Apple Watch Series 7 by tak pri využití takéhoto dizajnového jazyka prišli na svet z plochými bokmi konštrukcie, výrazne ostrejšími hranami. Podobou by teda zapadali do aktuálnej ponuky Applu.

Nebolo by preto príliš prekvapením, ak by sme pri budúcoročnom predstavení nových produktov zahliadli aj hodinky s takouto industriálnou podobou. Nateraz však nad Apple Watch s takýmto dizajnom visí veľký otáznik. Ďalšie informácie sa dozvieme pravdepodobne najskôr niekoľko mesiacov pred oficiálnym odhalením.

Zdroj: 9to5Mac, Wilson Nicklaus/Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú