Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Poslednú aktualizáciu pre iPhony priniesol Apple ešte v minulom roku a prednedávnom ešte testoval novšiu verziu iOS 13.3.1 v beta verzii. Opravy a vylepšenia systému sú však teraz dostupné pre všetkých. Spoločnosť v novej verzii systému prináša celkovo 9 zmien. Medzi inými vyriešila v iOS 13.3.1 aj problém s telefonovaním cez CarPlay v niektorých vozidlách.

Nový aktualizačný balík pre iPhony má veľkosť zhruba 276 MB v závislosti od konkrétneho modelu. Ako zvyčajne, aj tentokrát sa jedná o opravy chýb a vylepšení systému, v ktorom Apple napravil niekoľko predošlých nedostatkov. V novej verzii tak opravil aj problém, ktorý umožňoval pridanie kontaktu bez zadávania kódu pre Čas pred obrazovkou, oneskorenie pred úpravou fotiek v režime Deep Fusion na nových iPhonoch.

Taktiež vyriešil chybu so zobrazovaním viacerých okien na odvolanie akcií v aplikácii Mail a v aplikácii FaceTime zasa využívanie ultraširokouhlého fotoaparátu miesto širokouhlého. Všetky detailné popisy opráv nájdeš aj na priložených snímkach obrazovky.

Zdroj: Vlastný

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú