Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

V závere roka vyrukoval Apple s prekvapením. Slúchadlá AirPods Max sa však stali poriadne kontroverzným produktom, ktorí mnohí odsúdili už pri pohľade na vysokú cenu. Bývalý inžinier z Apple ale prezradil detaily a informoval, že ich vývojom strávila firma množstvo času, píše MacRumors.

Prvé zmienky o nových náhlavných Apple slúchadlách (nie Beats) prišli ešte v roku 2018, kedy správu o vývoji tohto nového produktu priniesol na svet známy analytik Ming-Chi Kuo. Podľa nových detailov však vývoj slúchadiel siaha ešte ďalej.

Vo svojom tweete to potvrdil bývalý inžinier Applu, ktorý do príspevku k fotografii AirPods Max napísal, že išlo o posledný produkt, kvôli ktorému podpísal dohodu o mlčanlivosti a podieľal sa na jeho vývoji.

Spomínaný inžinier však ukončil pracovný pomer v Apple ešte pred 4 rokmi, čo by znamenalo, že spoločnosť na slúchadlách AirPods Max pracovala už poriadne dávno.

Vývoj a spustenie predaja malo ovplyvniť viacero faktorov, vrátane neskorších výrobných problémov. O novinku je však zjavne ohromný záujem. Podľa doterajších informácií sú slúchadlá vypredané na celé mesiace vopred a dostupné by mohli byť opäť až v marci, informuje Independent.

Zdroj: Independent, MacRumors

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú